Vakuutusnumero lisenssin hankintaan

Ei vaadi rekisteröintiä.

Vakuutusnumero lisenssin hankintaan

ViestiKirjoittaja Mirva » 03 Huhti 2014 14:05

Palveluskoiraliiton vakuutuksen vakuutusnumero, jota lisenssiä lunastettaessa kysytään, on

353-3839888-3

VarPS:lla on siis tapaturma- ja vastuuvakuutus jäsenilleen Palveluskoiraliiton jäsenyyden kautta. Mikään ei kuitenkaan estä ottamasta myös Sporttiturvaa tai käyttää mahdollista omaa vapaa-ajan vakuutusta.
Mirva
 

Re: Vakuutusnumero lisenssin hankintaan

ViestiKirjoittaja Mirva » 16 Joulu 2014 15:47

Tässäpä taas tämä ajankohtainen vakuutusnumero, kun hankit VarPS-lisenssiä vuodelle 2015, etkä halua ostaa siihen liittyvää vakuutusta.
Mirva
 

Re: Vakuutusnumero lisenssin hankintaan

ViestiKirjoittaja Vieras » 23 Helmi 2018 11:21

VAKUUTUKSET, LÄHITAPIOLA
Palveluskoiraliitto on vakuuttanut LähiTapiolassa kaikki liiton jäsenyhdistysten jäsenet tapaturman varalta. Vakuutus on voimassa kaikissa jäsenyhdistysten järjestämissä virallisissa tilaisuuksissa; palvelus- ja pelastuskoirakokeet, harjoitukset, lastenvedot jne. Vakuutus on voimassa jäsenyhdistyksen jäsenen osallistuessa koiran kanssa koe- tai viralliseen harjoitustilaisuuteen, tai toimiessa liiton tai sen jäsenyhdistyksen järjestämässä palvelus- tai pelastuskoirakokeessa tai muussa tilaisuudessa toimihenkilönä. Vakuutus kattaa tapaturman hoitokulut n. 2.500 € asti.
Palveluskoiraliitto on vakuuttanut myös jäsenyhdistysten järjestämät tilaisuudet, ns. vastuuvakuutuksella, joka korvaa yhdistyksen mahdollisen laiminlyönnin tai huolimattomuuden aiheuttaman vahingon kolmannelle osapuolelle. Vakuutus on voimassa kaikissa liiton jäsenyhdistysten järjestämissä virallisissa tilaisuuksissa, palvelus-ja pelastuskoirakokeissa, harjoituksissa jne.


Anonymous on tönäissyt viestiketjua viimeksi klo 23 Helmi 2018 11:21
Vieras
 


Paluu KAIKILLE AVOIN KESKUSTELU

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron