Agilitykisat 4.7.

Ei vaadi rekisteröintiä.

Agilitykisat 4.7.

ViestiKirjoittaja 3-luokan kisaaja » 09 Heinä 2015 10:32

Olin viime viikonloppuna agilitykisoissa 3-luokassa.
Hyppyradan ajaksi putket oli siirretty pois radalta, koska niitä ei radalla tarvittu, MUTTA putket sekä niiden painot oli jätetty varsin vaarallisesti aivan kehänauhojen ulkopuolelle. Moni putki-intoinen koira lähti hakemaan putken suuta, joka tosin oli maata vasten, ja tiukasta käskystyksestä huolimatta useampi koira kävi putkia katsomassa. Tässä olisi voinut käydä todella huonosti, mikäli koira olisi juossut kovaa suoraan putkea päin yrittäessään etsiä putken suuta! Voisiko ensi kerralla radalle kuulumattomat esteet siirtää kehänauhasta hieman kauemmaksi, vaikka parin metrin päähän kisaradasta, kuten puomi oli siirretty? Turvallisuus ennen kaikkea.

Toinen pyyntö koskee katsojia. Pari katsojaa istui niin, että heidän jalkansa olivat kehänauhojen sisällä ja lisäksi myös yhden katsojan juomatölkki oli kehänauhojen sisäpuolella agilityradalla. Vaihtoehtoina on joko painottaa katsojille sitä, että pitävät raajansa ja tavaransa selvästi kehänauhojen ulkopuoella eivätkä häiritse näin kisaavia koirakoita, tai hankkia muoviverkkoa, jolla kisarata aidataan ja näin ollen ulkopuoliset eivät radalle pääse.
3-luokan kisaaja
 

Re: Agilitykisat 4.7.

ViestiKirjoittaja Laura Vaalimaa » 11 Heinä 2015 23:06

Hei!

Kiitos palautteestasi, huomioimme asiat.

Luultavasti katsojat olivat ratatyöntekijöitä, joilla on lupa olla noin jotta ehtivät paremmin korjaamaan rataa. Joskus radan luonteesta johtuen tuomari on voinut joissain kohti opastaa ratahenkilöstön kokonaan kehänauhan ulkopuolelle. Näissä kisoissa helteen vuoksi emme vaatineet ratahenkilöstölle huomioliivejä päälle ja siksi he saattoivat näyttää katsojilta. Ulkopuolisilla ei tietenkään ole asiaa radalle :)
Laura Vaalimaa
 

Re: Agilitykisat 4.7.

ViestiKirjoittaja Marko Kaminen » 13 Heinä 2015 13:07

3-luokan kisaajan täytyy jo kestää häiriötä, koska aikataulussa pysyminen vaatii jo, että vaikka koirakko on radalla, rimoja ratatyöntekijät voivat nostaa samalla jos on tipahtanut.

Itse kun paljon kisaan niin useissa työntekijät ovat kehän sisäpuolella, koska näin on helpompi reagoida esteiden korjaamiseen koirakon suorituksen jälkeen. Tämä on ihan normaali toimintatapa.

Terv. Marko
Marko Kaminen
 

Re: Agilitykisat 4.7.

ViestiKirjoittaja toinen kisaaja » 13 Kesä 2016 12:19

Samaa mieltä, että pitää kestää häiriötä, mutta ruoka- ja juomapurkit sekä rasiat voisi kyllä jättää kehänauhojen ulkopuolelle - myös ratatyöntekijät. Tai ainakin pitää taskussaan tms, eikä maassa radalla tai sen reunalla.


Anonymous on tönäissyt viestiketjua viimeksi klo 13 Kesä 2016 12:19
toinen kisaaja
 


Paluu KAIKILLE AVOIN KESKUSTELU

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron